Main » 2010 » Juuli » 10 » Päikesevarjutus
20:01
Päikesevarjutus

Nonii, nüüd lõpuks on ka päikesevarjutuse film Eestisse jõudnud. Kuidas siis meeldis? Oli parem kui teised. Rääkige siis, mis meeldis kõike rohekm. Ja kuidas üldiselt film tunuds?
Category: Videviku saaga | Views: 902 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
2 Dobrevic  
0
sinu jutu järgi tundub super, tahaks ka juba näha biggrin

1 B.  
0
nii. filmi algus läks liiga kiiresti. oleks võinud see sees olla, kui Charlie süüa üritas teha. ka Bella ja Alice’i “pidzaama (ma ei oska seda kirjutada vist :) ) pidu” oleks võinud sees olla. kui Bella Jake’ile vastu vahtimist andis… no jaa. see oleks võinud natuke parem olla. minu arust ei osanud ta seda välja mängida, aga pole hullu. :)
nii. filmi lõpp läks väga hästi. kompenseeris filmi alguse. Cullenid ja hundud kaklesid väga hästi verinoortega. see tuli väga hästi välja. mulle meeldis ka see, kui Jasper õpetas hunte ja teisi Culleneid verinoorte vastu võitlema. ja see, kui Alice ja Jazz omavahel võitlesid… ja siis kui Alice talle selga hüppas ja suule musi tegi. nii armas. Victoria, Riley ja Edwardi vaheline võitlus oli väga hea. ja kui Bella endal vere välja tõmbas. Emmetti urin Paulile oli ka väga hea. Ja pärast, Jake’i ja Bella suudlus. nii armas. ja kui Edward Bella naiseks palus… ja kui Edward ütles Bellale, et ta ei üritaks oma riideid seljast ära võtta. ja Charlie ja Bella seksijutt – see oli kõige parem. nii armas. meeldejääv. Jessica lõpukõne oli ka hea.
film oli väga super ja parem kahest eelnevast filmist. mind natukene häiris see, et filmis oli teine Victoria, aga pole hullu. Bella parukas mind ei häirinud, mina ise ei saanud aru, et see tal peas on. Victoria poolt oleksin tahtnud näha rohkem hambaid paljastumas ja rohkem urinat.
aga muidu, film oli fantastiline. suurepärane. David on teinud väga, väga head tööd.
suurepärane film, suurepärased näitlejad. nagu alati. :)
jään Koidukuma ootama.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]