Main » 2011 » Märts » 31 » Intrevjuu Glamour'ga
22:08
Intrevjuu Glamour'ga
Sul on veokitäis kogemusi seoses Videviku filmiga, sa oled äsja alustanud filmimisega. See on kindlasi lõbus, eks?
Ma olen ikka väga roheline mõnes mõttes. Ja iga kord kui ma töötan oma karakteri kallal on see väga põnev ja väga hirmutav.

Räägi oma uuest filmist Butter? On sul lõbus sellega?
Mul on sellga seoses tahtmatult lõbus. Jah-võiga nikerdamine. See on see asi seal. Nad teevad meistriteost.

Kuidas sa seletad oma ülejäänud karijääri peale Videviku filmis osa saamist?
See on keeruline, sest inimesed vaatavad sind kui seda karakterit. Ma tahan mängida 24-aastase naise rolli, mitte 17-aastast tüdrukut. Seega olen ma üles korjanud mõned filmid nagu Butter, et seda näidata. Ja see on perfektselt hea teha mitte midagi, kui sa ei leia õiget asja.

Omada sellist karijääri nagu sinul, peab olema professionaal. Sa pead olema kontrolli all.
Ma pean proovima. Ma ei ole täiesti perfektne. Ma arvan, et sa ei peaks proovima olla perfektne kellegi jaoks. Kui sa tuled selliste tingimuste juurde, siis on OK.

Nii räägi meiel sassis Hollywoodist, näiteks pidutsemine ja narkootikumid?
Ma pean reeglitest kinni. Ma ei lähe baari joomise pärast. Seal on nooremaid tüdrukuid, kelle peaksin eeskujuks olema. Ma püüan teha parima, et mitte minna liiga kaugele.

Räägi lihtsalt ekraanivälisest elust. Räägi mulle oma heategevuslikust tööst.
Ma töötan heategevusega, mida kutsutakse Donate My Dress'ks. See sai osakondi üle kogu riigi, kuhu sa saad annetada erikorraks ostetud kleidid, mida sa ei vaja. Lõpetamine on suur asi kui sa oled 15-aastane ja see võimaldab tüdrukutel, kelle pole raha, et kleiti osta, tulla ja valida midagi erilist.

See on armas.Su vanemad peaksid uhked olema.
Ainuke asi mida nad tahtsid mulle, et ma saaksin seda mida tahan. Nad on väga uhked, sest see on raske asi, kui lased Hollywoodil ennast muuta.

Kas sa oled alati olnud suurepärane töötaja?
Oh, mul on olnud palju töökohti. Ma olen alati tahtnud töötata, teenida iseendale raha. Kui ma olin 14, olin ma veendunud, et keemilise puhastuse firma palkab mu. Ma töötasin, et osta asju, mida ma tahan.

Kust su näitlemine pärineb?

Ma alustasin modellindusega. Esiteks ma tahatsin olla jurist. Ma sain aru, et ma ei taha tegelikult siiski jurist olla. Ma tahtsin mängida juristi. Tänu jumalale, et ma sellest aru sain.
Category: Intervjuud | Views: 609 | Added by: Dobrevic | Tags: intervjuu, glamour | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]