Main » 2011 » Detsember » 24 » DNKY fotosessioon + intervjuu
23:49
DNKY fotosessioon + intervjuu
 
Esiteks me armstame su jakki. Kas see on Donna Karani oma?
Jah! See on. See on üks paljudest tema töödest.

Mis tunne on sinu jaoks olla DNKY uus reklaamnägu?
Ma arvan, et see on suur kompliment, et nad tahtsid mind DNKY reklaamnäoks. Ma olen alati selle brändi fänn olnud, nii et ma arvan, et see sobib mulle hästi. Bränd esitleb seda hämmastavat stiili, mis on New Yorkis - ja ma armastan New Yorki. Nii et ma olin väga meelitatu, et nad palusid mind enda reklaamnäoks.

Kas sa elad New Yorkis praegu?
Jah, ma elan. Tead ma käin edasi-tagasi New Yorki ja Los Angelese vahet, kuid ma teen siin hetkel sarja Pan Am, nii et see on väga hea vabandus, et pikka aega siin olla.

Kas sa eelistad New Yorki Los Angelesele?
Mulle meeldib olla mõlemas. Vahel ma tahan lihtsalt hüpata oma autosse ja minna kuskile ise ning peita ennast vihma eest. Kuid ma siiski arvan, et New Yorkis on on hea energia, nii et sa ei lähe kuhugile mujale. Ja eriti sellepärast, et mul on kindel töö praegu, millesse ma kaasatud olen ja see on väga tore asi. See on inspireeriv, et olla siin! Ma tunnen nagu kõigil inimestel oleks omad asjad teha, kuid kõik nagu eksisteerivad koos. See on väga huvitav linn.

Kui palju sa armastad reklaami?
Ma armastan seda! Ma armastan seda väga. Nad saatsid mulle raamatu, kus oli ligi 30 pilti, mis nad tegid, et neid kasutada reklaamis ja see oli esimene kord kui ma nägin kõiki pilte. Ma lihtsalt ütlesin: ''Issand jumal. Jah ma olen nende kõigiga rahul! Valigge milline tahate!'' Ja sa ei ootagai midagi rohkemat, sest DNKY on hämmastav, kuid see oli lahe. Need pildid on mõned minu lemmikutest ja see et nad valisid need oli väga lahe asi minu jaoks. Ma olin nagu: ''Jess! On hullumeelne neid näha suurelt Time Squarel.''

Kas see on lihtsalt hullumeelne näha om anägu suurelt Times Squarel?
Jah. See on lahe, sest mu vanemad tulevad jõulude ajal linna. See on nende jaoks väha lahe neid seal näha.

Millised on sinu plaanid jõuludeks?
Palju kokkamist ja söömist.

Kas te teete ükskõik milliseid sööke?
Jah! Ma üritan praegu emaga asju kokku leppida, valime välja lemmikretseptid ja saame kõik toidud mida vajame. See on kõik osa jõulude tähistamisest. Lihtsalt ülesärkamine ja kinkide avamine ning kõigi nende toitude söömine on minu jaoks väga lõbus. Mu perekond tuleb mõneks ajaks siia - nad jäävad kuni uue aastani- nii et ma saan nendega palju aega veeta. Ma ei saa neid näha nii tihti kui ma tahaksin. Mu vend ei ole tegelikult ennem New Yorkis olnudki, nii et see on tal esimene kord siia tulla. 

Väga lahe!
Jah, see saab olema väga lahe. Me teeme paar tuuri koos ja käime ilmselt paljusid asju vaatamas. 

Mis plaanid on sul vanaaasta õhtuks?
Ma olen üsna kindel, et ma teen koos oma vanematega midagi lahedat. See koht kuhu nad jäävad on tegelikult väga lahe ja seal on palju restorane, nii et see teeb meie jaoks asjad väga kergeks. 

Kas sul on mõni talve asi mille kindlasti pead saama?
Ma sain just selle väga hämmastava jakki. Nii et see ja ma peaksin saama veel kašmiir kampsuni, sest seda on hea üle õlgade visata. See ei ole nii paks,aga see on väga soe. See on väga ilsu, kuid siin läheb ka ju kulmaks.

Kindlasti läheb. Ja see jakk on DNKY oma?
Jah! Ma lihtalt läksin poodi ja hävitasin koha. Ma olin nagu: ''Jah, ma võtan selle.''
Category: Intervjuud | Views: 626 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]