Main » 2011 » Detsember » 25 » Intervjuu Nyloniga
15:10
Intervjuu Nyloniga

Nylon tegi Ashleyga lühikese intervjuu, kus ta räägib DNKY firma reklaamist, moest ja jõuludest.

Kui vara sa pidid täna hommikul ärkama?
Ma ärkasin seitsmest, nii et see ei olnud nii halb. See on naljakas, ma ärkasin just üles ja koheselt otsustasin küpsiseid küpsetada sellel hommikul.

Wow, see on hämmastav.
Ma valmistund oma pere jaoks, kes tulevad mind pühade ajal külastama ja mulle hakkab kohale jõudma, et on raske valmis jõuda. Lihtsalt söögi tegemine ja muud ettevalmistused. Nii, et ma olen praegu täiesti Betty Crockeri rešiimil(naerab). Ma tunnen nagu ma oleks väike laps, ma olen nagu ''küpsised hommikukosöögiks''.

Nii, et sul on sellel aastal New Yorki jõulud?
Jah, ma kolisin siia paar kuud tagasi, kuna ma töötan praegu siin. Ma sooviks, et need oleks valged jõulud, aga ma ei usu, et seda juhtub.

Kuidas sul lähe DNKY teksade reklaamiga koos Inezi ja Vinoodhga? Kas sa olid närvis?
Ma ei olnud kordagi närvis, ma läksin sinna, sest nad tegid mu olemise väga mugavaks ja tegid sessiooni lõbusaks.  Nad näitasid mulle pilte kui nad tegid neid ja ma olin nagu'' kuidas te teete seda?'' Nad oleks olnud nagu hästiülitatud masin, sest nuid oli kaks seal.

Kes on sinu moe inspiratsiooniks?
Vaibal mulle meeldib väga Gwyneth Paltrow, kuna ta stiil on üsna sarnane minu omaga. Igapäevaelus mulle meeldib väga Rachel Bilsoni stiil. Ta näeb alati hea välja.

Mis on üks asi sinu kapis, mis on olnud seal terve igaviku?
Hm....Mul on olnud see teksapaar seitse aastat, millest ma pole suutnud lahti saada. Jalatseid on mul raske minema vista, sets kunagi ma ei tea, mida ma vajan. Nii et minu jaoks on koormav oma kappi korrastada(naerab)
Category: Intervjuud | Views: 671 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]