Main » 2012 » Aprill » 1 » WWD: 5 küsimust Ashley Greene'le
13:08
WWD: 5 küsimust Ashley Greene'le
Sa mängid disainerit oma esimeses TV seriaalis. Te filmite ''Americana'' avaosa praegu. Kas sa oled võtetel õppinud mõningaid uusi nimme või trikke?
Pat Field on kostüümidisainer ja ta võtis vintage stiilis mantli ja pööras selle pahupidi, siis pani sinna külge vöö, mis andis sellele tõelise vintage ilme, mis oli suurepärne.

Millised riideesemed sinu isiklikus garedoobis on kogu aeg ringluses?
DKNY teksad on alati üks laialdaselt kasutavaid asju minu jaoks ja neil on hämmastavad soojad mantlid, mis on mul tihti kasutuses.

Mis muusikat sa praegustel päevadel kuulad?
Mulle meeldib Pandora.com palju, sest ma lihtsalt ühendad laulu ja see läheb edasi. Viimasel ajal olen palju kuulanud ka Ray LaMontagnet, Taylor Swifti laul ''Näljamängude'' jaoks on hea ja ma olen suur Bruno Marsi fänn.

On sul mingeid lõbusaid plaane suveks?
Loodetavasti ma töötan, oletades, et avaosa võetakse vastu. Ma arvan, et 4.juuli on alati püha, mida ma tähistan ja millal ma lähen koju tagasi, nii et kui mul on aega, siis ma loodetavasti lähen Jacksonville, Floridas.

Seoses sellega, et ''Videviku'' seeriad lõpevad, kas sa näppasid ka midagi erilist võtetelt?
Mitte viimasel korral, kuid üsna alguses ma võtsin Alice kaelakee, mis on imeline, nii et mul on see siiani alles ja ma võtsin ka Jackie Ohh Ray-Ban päikeseprillid teisest filmist. Aga siis ma lõpetasin, kuna ma arvasin, et nad hakkavad minu peale karjuma.
Category: Intervjuud | Views: 637 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]