Main » 2011 » Mai » 16
Sinu karakter Michelle on tõeline muusika jünger. Kas sul on su lemmik 80-date laul?
Mul ei ole. Ma ei olnud varem erit hästi varustatud 80-date muusikaga(kuni filmini), nii et see on hea asi, et nad andsid mulle iPodi, mis oli seda täis sisaldades  The Cure'i ja Joy Divisioni.

Mis sa arvad, kellel on kõige parem retro välimu?
Farah Fawcett. 80-date parimad juuksed. Kindlasti

Sul on sellist tüüpi kohevad juuksed filmi.
Ta on see kellelt, me inspiratsiooni saime.

Sul olid seal sinised silmalaud. Kas sa tahaksid selliseid ka päriselus?
Arvatavasti mitte. Aga see on väga lõbus teha selliseid asju filmis. Tead mida? Võib-olla ma kannaksin teist varjundit, väga puhast sinist, midagi sellist, mis ei oleks nii intensiivne.

Kas seal on mingeid 80-date trende mida sa armastad?
Mulle meeldib hele, heledad neoonsed värvid. Mul on väga lahe neoon roheline ridikül, mis lisab värvi väljanägemisele. Mulle meeldiks midagi retrolikku, kuid mitte kunagi 80-date stiilis komplekt.

Mis on praegune mood, mida sa ei kannaks?
Poisssõbra püksid ei näe minu jalas head välja, nii väga kui ma ka ei tahaks. Need näevad head välja Halle Berry jalas, kuid kõik tema seljas näeb hea välja. Ja ma ei ole eriline platvormide tüdruk.

Mõni põhjus?
Mulle meeldivad stilettod platvormidega, kuid tervenisti platvorm, mis on moodi tagasi tulemas meenutavad mulle aega kui ma olin kuuendas klassis.

Milline oli sinu keskkooli ilunipp?
Ma arva,et mul ei olnudki. Ma tean, et ma tahtsin väga õhukesi sirgeid juukseid. See oli suur asi. Kuigi ma ei teadnud, kuidas seda veel teha, ma tegelikult proovisin neid isegi triikrauaga sirgendada. See oli väga halb. Mitte armas. Ja ma läksin välja tumeda huulepliiatsiga.

Pruun?
Jah, see oli vist seitsmendas klassis. Mul ei olnud mu oma isiklikku stiili ja seda seniks kui ma sian vanemaks.

Kas sa oled meelde jätnud mõned meigi - või juuksenippid kui sa oled töötanud koos profesioonaalidega filmivõtetel?
Kindlasti. Ma mõtlen, sa istud seal terve tunni ja vaatad kuidas kuidas nad su juukseid sätivad ja meiki teevad ja seda iga päev. Ja see on nii lõbus, kui ma alustasin selles tööstuses kõik ütlesid alati: ''Kas sul on mõni asi mis meeldib või ei meeldi?'' Ja ma alati vastasin umbes nii: '' Ei, te võite teha, mida tahate.''. Aga nüüd ma ütlen: ''Kas ma võiksin oma kulme sedasi kanda? Nad ei meeldi mulle sedasi''. Sa õpid seda kuidas sinu kallal töötatakse. Parim ilunipp mida ma õppinud olen on see, et kulmud võrmivad su nägu ja peenemad ei ole alati parem. See on asi mida ma alti tegin keskkoolis. Ma üritasin saada superõhukesed kulmud. Nüüd ma alati täidan neid, et saada neid natuke paksemaks.

Mis ilutooted on su kottis hetkel?
Marki huuleläige -  see ei ole kleepub ja see ei ole superläikiv. See jätab õrna tooni, nii et sa ei pea muretsema laialimineku pärast. Mul on veel Marki silmageel. See on maagiline asi. 

Kas sul on kerge maga jääda lennates?
Oh jah, see on nagu talent. Ma peaksin selle oma kirjeldusse panema. Sekund, millal me tõuseme lendu, mina juba magan.

Mis on su ilurutiin lennukis?
Lühematel lendudel ehk peitekreem ja ripsmetušš, kui ma tahan hea välja näha. Evianil on veeprits, mis mulle tõsiselt meeldib -see on üks mu suurimaid asju, et olal värske, sest reisimine ühest kohast teise võib muuta su nahka veidraks.




Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 715 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-05-16 | Kommentaarid(0)