Main » Intervjuud
Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 573 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-07-22 | Kommentaarid(0)

Sinu karakter Michelle on tõeline muusika jünger. Kas sul on su lemmik 80-date laul?
Mul ei ole. Ma ei olnud varem erit hästi varustatud 80-date muusikaga(kuni filmini), nii et see on hea asi, et nad andsid mulle iPodi, mis oli seda täis sisaldades  The Cure'i ja Joy Divisioni.

Mis sa arvad, kellel on kõige parem retro välimu?
Farah Fawcett. 80-date parimad juuksed. Kindlasti

Sul on sellist tüüpi kohevad juuksed filmi.
Ta on see kellelt, me inspiratsiooni saime.

Sul olid seal sinised silmalaud. Kas sa tahaksid selliseid ka päriselus?
Arvatavasti mitte. Aga see on väga lõbus teha selliseid asju filmis. Tead mida? Võib-olla ma kannaksin teist varjundit, väga puhast sinist, midagi sellist, mis ei oleks nii intensiivne.

Kas seal on mingeid 80-date trende mida sa armastad?
Mulle meeldib hele, heledad neoonsed värvid. Mul on väga lahe neoon roheline ridikül, mis lisab värvi väljanägemisele. Mulle meeldiks midagi retrolikku, kuid mitte kunagi 80-date stiilis komplekt.

Mis on praegune mood, mida sa ei kannaks?
Poisssõbra püksid ei näe minu jalas head välja, nii väga kui ma ka ei tahaks. Need näevad head välja Halle Berry jalas, kuid kõik tema seljas näeb hea välja. Ja ma ei ole eriline platvormide tüdruk.

Mõni põhjus?
Mulle meeldivad stilettod platvormidega, kuid tervenisti platvorm, mis on moodi tagasi tulemas meenutavad mulle aega kui ma olin kuuendas klassis.

Milline oli sinu keskkooli ilunipp?
Ma arva,et mul ei olnudki. Ma tean, et ma tahtsin väga õhukesi sirgeid juukseid. See oli suur asi. Kuigi ma ei teadnud, kuidas seda veel teha, ma tegelikult proovisin neid isegi triikrauaga sirgendada. See oli väga halb. Mitte armas. Ja ma läksin välja tumeda huulepliiatsiga.

Pruun?
Jah, see oli vist seitsmendas klassis. Mul ei olnud mu oma isiklikku stiili ja seda seniks kui ma sian vanemaks.

Kas sa oled meelde jätnud mõned meigi - või juuksenippid kui sa oled töötanud koos profesioonaalidega filmivõtetel?
Kindlasti. Ma mõtlen, sa istud seal terve tunni ja vaatad kuidas kuidas nad su juukseid sätivad ja meiki teevad ja seda iga päev. Ja see on nii lõbus, kui ma alustasin selles tööstuses kõik ütlesid alati: ''Kas sul on mõni asi mis meeldib või ei meeldi?'' Ja ma alati vastasin umbes nii: '' Ei, te võite teha, mida tahate.''. Aga nüüd ma ütlen: ''Kas ma võiksin oma kulme sedasi kanda? Nad ei meeldi mulle sedasi''. Sa õpid seda kuidas sinu kallal töötatakse. Parim ilunipp mida ma õppinud olen on see, et kulmud võrmivad su nägu ja peenemad ei ole alati parem. See on asi mida ma alti tegin keskkoolis. Ma üritasin saada superõhukesed kulmud. Nüüd ma alati täidan neid, et saada neid natuke paksemaks.

Mis ilutooted on su kottis hetkel?
Marki huuleläige -  see ei ole kleepub ja see ei ole superläikiv. See jätab õrna tooni, nii et sa ei pea muretsema laialimineku pärast. Mul on veel Marki silmageel. See on maagiline asi. 

Kas sul on kerge maga jääda lennates?
Oh jah, see on nagu talent. Ma peaksin selle oma kirjeldusse panema. Sekund, millal me tõuseme lendu, mina juba magan.

Mis on su ilurutiin lennukis?
Lühematel lendudel ehk peitekreem ja ripsmetušš, kui ma tahan hea välja näha. Evianil on veeprits, mis mulle tõsiselt meeldib -see on üks mu suurimaid asju, et olal värske, sest reisimine ühest kohast teise võib muuta su nahka veidraks.




Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 720 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-05-16 | Kommentaarid(0)

Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 577 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-05-05 | Kommentaarid(0)

Sul on veokitäis kogemusi seoses Videviku filmiga, sa oled äsja alustanud filmimisega. See on kindlasi lõbus, eks?
Ma olen ikka väga roheline mõnes mõttes. Ja iga kord kui ma töötan oma karakteri kallal on see väga põnev ja väga hirmutav.

Räägi oma uuest filmist Butter? On sul lõbus sellega?
Mul on sellga seoses tahtmatult lõbus. Jah-võiga nikerdamine. See on see asi seal. Nad teevad meistriteost.

Kuidas sa seletad oma ülejäänud karijääri peale Videviku filmis osa saamist?
See on keeruline, sest inimesed vaatavad sind kui seda karakterit. Ma tahan mängida 24-aastase naise rolli, mitte 17-aastast tüdrukut. Seega olen ma üles korjanud mõned filmid nagu Butter, et seda näidata. Ja see on perfektselt hea teha mitte midagi, kui sa ei leia õiget asja.
... Loe rohkem »
Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 607 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-03-31 | Kommentaarid(0)

Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 594 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-03-18 | Kommentaarid(0)

Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 673 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2010-12-19 | Kommentaarid(0)

                         
                                           Ashley Intervjuu on video lõpus.
Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 615 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2010-08-06 | Kommentaarid(0)

Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 599 | Added by: TwilightGirl | Kuupäev: 2010-06-29 | Kommentaarid(0)

Ashley Greene'i teame me arvatavasti kõige paremini Videvikust Aliceina, üleannetu vampiirina, kes lisab lõbusust Cullenite klanni. Kuid väljaspool ekraani on ta vähem haldjalikum, kui ekraanil. Tema filmikarjäär on olnut tulipunane, teda on võrdsustatud Hugh Jackmandiga ja Jennifer Garneriga ja tema esimene juhtiv roll on tulemas üleloomulikus thrilleris The Apparition.

23 aastane näitleja rääkis Dose.ca'ga ennem MMVA'd imelikest kogemustest fännidega, treeningutest Päikesevarjurtuse filmi võitlusstseenide jaoks.

Sa näed alati hea välja.

Aitäh. See kleit on J Mendeli tehtud. Ma armastan seda, sest see on nii suvine.

On sul lõbus moega või avaldab see survet, sest paljud inimesed uurivad mida sa nüüd kannad?

Ma hõian seda lõbuna. Minu üldine välimus pealskaudne, kuid riietus  tuleb ise kokku panna ja siis saan minna punasele vaibale, seega saan ma elada topeltelu.

Kas sa ootate MMVA'd ?

Oo jah. Kõik, kes seal on - me kõik oleme sõbrad. Näiteks Jessica Szhor Kõmutüdrukust on seal ja ta on minu väga hea sõber. Ja Nina Dobrev Vampiiti Päevikutest on samuti seal. Me kõik käisime välja söömas eelmine õhtu, nii et ma olen sõna otseses mõttes taevas.

Kas sa oled nüüd harjunud tegelema veidi arust ära rahvamassiga?

Ma just äsja hingasin sügavalt. See on üks põnevamaid osasid selles. Seal on väline hiilgus ja glamuur, aga kui sa saad kohtuda otse oma fännidega, kes sind toetavad ja see ongi põhjuseks, miiks see on hea. Ja näha kui põnevlin nad on, see annaks jutkui mulle liblikaid.

Mis on kõige veidran fännikogemus, mis sul juhtunud on?

Üks naine küsis minult, kas ma oleks nõus tema mehega abielluma. Mul oli selline tunne, et ma nüüd ja kohe jalutan lihtsalt minema. Ma olen alati arvanud, et see on hullumeelne kui fännid saadavad ja annavad mulle asju. Kuna mulle tundub, et nad ei pea mulle midagi andma, sest nad on andnud mulle ju minu karjääri. Aga mul on olnud juhtub, kui fänn tegi  mulle uskumatu ajalehe väljalõigete albumi. Seal oli terve matrejaal minu karjääri kohta ja see on kõige erilisem asi, mis ma oma fännilt saanud olen. See oli tõesti lahe.

Ma kuulisn, et sa pole Päikesevarjutut veel näinud.

Ma tahan oodata sele esilinastuseni. Ma arvan, et kui minna, siis minna koos kõigiga.Nii et ma tahan olla sealkoos fännidega. Alati on lõbus näha nende reaktsiooni, kui Rob tuleb nad kõik karjuvad, nii et see on lõbus. Plus, ma tahan seda esimest korda näha kõike oma sõprade ja perekonnga.

Ma arvan, et see meeldib sulle, see on minu lemmik kolmest.

Aitäh. Seda on hea kuulda. Sest see on alati väga närvesööv, oodata et näha seda kõigiga. See on nagu:'' Mis siis saab kui nad vihkavad seda?''. Aga selles on palju sõjategevust ja David Slade'i tähendus huumorile, see on väga tume ja moonutatud ja tahe. Ja ma arvan, et peale läheb kogu film.

Selles filmis on palju võitlusstseene. Milline nägi välja tei treening?

Me treenisime igavesti. See oli hea, kuus või seitse nädalat töötasime kaskatööritrikide kordinatsiooniga ja seejärel oli meil ügal ühel isiklik treener. Lapsena võtsin võitluskunstide tunde nii et see oli umbes nii:'' Jah, sika mind sinna sisse. Läheme nüüd!'' Saaks ma vaadata ja öelda:'' Se olen mina. Need enamus on mu enda trikid.'' See on väga lahe asi.

Kas sinu lähenemine Aliceile on muutnud viimast kolmest filmist?

Iga režissöör, kellega me töödanud oleme on väga fantastilised ja igal filmil on erinev toon ja see on hea, me saame igas filmis lisada oma karakterile kihi ja nii nad kasvavad iga filmiga. See on väga tore, kui režissöör annab sulle filmis erinevaid vaatenurki. Ma ootan alati teiste inimeste arvamusi ja ideid oma rolli jaoks. Ma ei tea kuidas teised filmid töötavad, ag ama tean, et selles filmis kõik austavad üksteist.

Kuidas on koos töötada David Sladeiga?

See on väga lõbus, väga põnev. Tema energia oleks just nagu hull pall. See fil on väga tume ja kerukas, see on veidi täiskasvanulikum. Nii et eoli väga tore töötada koos temaga. Ja Bill Condon.....Ma olen väga põnevil töötamisest koos temaga(Koidukuma film).

See film on palju tumedam, kui eelmised kaks. Kas see mõjutas ka meeleolu?

Mitte eriti. Me oleme muutunud lähedastemaks üksteisega ja sama toimub ka meie karakteritega, me katkestama karakterid, teema nalja ja siis nad kutsuvad võtetele ja me olema taas selle sees. See ongi see kuidas David Slade töötas.

Kas oli mõni stseen raamatus mida sa oleksid filmi tahtnud?

Mina ja Jackson rääksisime, kuidas nad oleks võinud kokku põimida söökla stseeni koos Jasperi minevikujutuga, sest see oli nii magus ning see on üks mu lemmikuid. Aga õnneks tunnevad fännid rohkem Aliceit kui mina.(Nareab) Nii et neil pol evaja näha kõike ekraanil,nad mõistavad niigi, miks Alice on see mis ta on.

Kas sa ootad Breaking Dawn'i?

Ooo, jah. Isegi kui ma mõtlesin , et see pole minu karakterist, ma tahan näha vastastikumõju Jacobi ja Renesmee vahel.  Ma olen väga huvitatud stseenist, kus Renesmee näitab ilmusmispilti ja ma tahan näha just Kristeni reaktsiooni, kui ta taipab seda.



_______________________________________________________________________
Kohtai võib olla kahtlasi sõnastusi, kuna neid mõtteid oli veits raske eesti keeles sõnastada.Kui kirjavigu märkate, andke teada.
Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 672 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2010-06-25 | Kommentaarid(0)

« 1 2 3 4 5 6